PSV tegen Sparta Rotterdam op 1-0

Het is spannend. PSV eindigde hun run van vier wedstrijden zonder overwinning met een hard bevochten 1-0 overwinning op Sparta Rotterdam in Eindhoven.

De thuisploeg begon traag en stand-in doelman Ramko Pasveer die draagt ​​ goedkope voetbalshirts nummer 22 moest goed te redden van Stijn Spierings in de eerste minuut voordat beide Thomas Verhaar en Craig Goodwin ging dicht bij het geven van Sparta de leiding.

Pas na het halfuur deed PSV begint met kansen creëren als Gaston Pereiro het doel met een volley miste, Davy Pröpper stuurde een schot breed en Joshua Brenet dwong Roy Korsmit in een te slaan.

PSV verder naar voren te duwen in de tweede helft en uiteindelijk met vijftien minuten over Bart Ramselaar van PSV Eindhoven shirt verwacht een pass van Luuk de Jong ruim voor de bal te tillen boven Korsmit en in het net om de impasse te doorbreken. Het zou overtuigender zijn geweest voor PSV voor het einde, maar Korsmit hield de score naar beneden.

De overwinning zet PSV derde en zes punten achter leiders Feyenoord die Ajax gezicht op zondag.